Nick w GPGNet: Kosai_
Klan: TFU
Nazwa w steam: kosai93 Pomógł: 18 razy Wiek: 17 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 2316 Skąd: przybywam?
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 23:51 Bohaterowie FA
Bohaterowie Seraphimów
Evaluator Kael
Przewodnicząca Zakonu Oświeconych
Kael była jedną z wielu kobiet, chcących zająć tron księżniczki. Ale przybycie Seraphimów dało ambitnej Kael szansę, której szukała. Jako przewodnicząca tajnej organizacji znanej jako Zakon, Kael skontaktowała się z obcymi za pośrednictwem QAI. Podczas chaosu spowodowanego napadem obcych, Kael zdobyła władzę nad całym Oświeceniem Aeonu, zmieniając jego nazwę na Zakon Oświeconych.
Rządzi ona Zakonem siłą dyktatury. Likwiduje wrogów politycznich i wierzy, że wszyscy heretycy muszą zostać wyczyszczeni z galaktyki. Z pomocą Seraphimów planuje rządzić pozostałościami ludzkości.
Seth-lavow
Starszy Seraphim
Seth-lavow był jednym ze Starszych Seraphimów oraz głównym generałem, gdy QAI skontaktował się z nim pod koniec wojny. Z wiedzą, że Black Sun podzieliło galaktykę, szybko zorganizował siły inwazyjne.
Seraphimowie są wyznawcami Drogi, filozofii, której później Aeoni używali do własnych celów. Seth-lavow jest bardzo zaciętym jej wyznawcą. Całe zniszczenie, za które jest odpowiedzialny obarcza Drogę.
QAI
Sztuczna Inteligencia Seraphimów
Spotkaliśmy się już wcześniej z QAI, będącą wówczas pod władzą dr Gustafa Brackmana, ojca wszystkich Symbiontów. Brackman stworzył QAI za pomocą starożytnej technologii Seraphimów, co okazało się fatalne w skutkach. Pozwoliła ona obcym na zlokalizowanie i przeprogramowanie Sztucznej Inteligencji aby służyła dla nich. QAI szpiegował Brackmana i zdradził go gdy Black Sun wystrzelił. Teraz Seraphimi powracają, a QAI wiernie służy ich dowódcom.
Nick w GPGNet: Zbyszko
Klan: Lotherine Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 882 Skąd: Szamotuły
Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 10:42
A tak się zastanawiam, że skoro teraz QAI jest pod kontrolą Seraphimów, to Brackman musi nie żyć, bo był sztucznie podtrzymywany przez... No chyba QAI. Ehh, szkoda mi go, lubiłem kolesia