Nick w GPGNet: Erano
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 14:52 SC i najnowsza wersja
Kupiłem sobie SC bo bardzo chciałem robić jakieś mapki. No ale wiadomo, że nie można mieć najwyższej wersji SC bo edytor nie pójdzie. Niestety, ja już gdy zainstaluje grę mam najwyższą wersję (3280 chyba). Jak mogę sobie to wgrać, żeby chodził edytor map?
Nick w GPGNet: nie mam Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 33 Skąd: kij Ci do tego :P
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 15:41
ściągnij sam obraz płyty bez paczy. zainstaluj z wirtualnego napędu i masz wersję bez paczy.
_________________ Kiedy uprawiasz seks i płacą ci za to - to jest praca.
Kiedy uprawiasz seks i nie płacą ci za to - to jest hobby.
Kiedy uprawiasz seks i płacisz za to - to jest odpoczynek.
Nick w GPGNet: kanar104
Klan: (S?)TFU Pomógł: 9 razy Wiek: 18 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 776 Skąd: Poznań
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 15:56
masz oryginalną grę więc sciagniecie kopii z neta nie jest piractwem, masz pełne prawo do posiadania takowej, dopóki uzywasz tego klucza który dostałeś przy zakupie
nie ma...kurcze nie pytaj sie o takie glupoty. Uwierz mi, gdyby byl jakis mistyczny sposob tworzenia map w najnowszej wersji to bysmy ci o nim powiedzieli