Nick w GPGNet: kaktus30
Klan: the Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 368 Skąd: Wielkopolskie
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 20:16
No nieźle, wybór tematów wygląda moim zdaniem super.
Ale strona główna mało przejrzyście, można by dodać ramki bo sam
szary kolor mało wyróżnia i zlewa.
Podobnie z postami w tematach, ale tutaj nie wiem czy by ramki zdały egzamin,
może jakieś tło... Albo cieniowanie tych kolorów :b
Nick w GPGNet: nie mam Pomógł: 2 razy Wiek: 15 Dołączył: 30 Lis 2007 Posty: 137 Skąd: pod Poznaniem
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 20:51
kaktus30 napisał/a:
Ale strona główna mało przejrzyście, można by dodać ramki bo sam
szary kolor mało wyróżnia i zlewa.
Popieram w 100% Kaktusa, styl naprawdę genialny tylko rzeczywiście jak stwierdził Zbychu mało cybrański, ale Ozon gj jesteś moim bogiem xD
PS. Wywalić niebieskie pierdoły między postami i zrobić je czerwone
No fakt, tylko blagam nie jakis kretynsko czerwony. Ladna, gleboka czerwien bylaby najlepsza, a nie taka tandeta jak w tych podstawowych stylach, gdzie tylko neutralny jest godny uwagi.
Nick w GPGNet: ozonex
Klan: supremecommander.pl
Nazwa w steam: ozonex_o3 Pomógł: 9 razy Wiek: 20 Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 1206 Skąd: Z Ziemi
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 21:56
ludzie, czytacie wy wogóle co ja pisze? ten styl jest dopiero zaczety, wiele rzeczy jest poprostu niezrobionych. Głównie gotowa jest już strona główna, trzeba tylko zmienić kilka koloróków nagłówków, nowy SB i "Kto jest na forum"
Style będą 4 - cybran, uef, aeon i neutral
do poniedziałku mam zamiar skończyć cybranski, następne powstaną na następny dzień
Zotac 9600GT 512mb
WD Black Edition 32mb 500GB sataII
Asus P5N-T Work Station