Centrum Supreme Commander Polska Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: kosai
Czw 17 Sty, 2008 15:59
problemy z patchami
Autor Wiadomość
kosai 
Junior admin

Nick w GPGNet: Kosai_
Klan: TFU
Nazwa w steam: kosai93
  Wysłany: Czw 17 Sty, 2008 15:57   problemy z patchami

Jeśli w tym FAQ nie znajdziesz odpowiedzi na pytanie, skorzystaj z opcji szukaj.

LINKI DO DOWNLOADU PATCHÓW

PRAWIE NA WSZYSTKIE PROBLEMY WYSTARCZA JEDEN-KILKA REINSTALóW GRY!

Kilka uwag
1. THQ wypuszcza z każdym patchem specjalną wersję na podstawową wersję gry. W przypadku wersji językowej angielskiej nie ma problemu jednak CD projekt wypuścił w Polsce wersję poprawioną co oznacza, że pakiet patchy jest nam całkowicie NIEprzydatny.
2. Zawsze daj szanse GPGnetowi aby zupdate'ował sam siebie i grę, może to być wolniejsze jednak jest skuteczniejsze.
3. Jeżeli reinstal gry nie pomógł, zawiodły wszystkie inne środki i chcesz poprosić o pomoc na forum postaraj się jak najdokładniej opisać problem: powiedz jaką masz wersję gry, czy wyskakuje error (o jakiej treści), jaki masz system operacyjny itp.

Patche GPG

1.
Q: Jaką mam wersję?
A: Wejdź w Pomoc -> O GPGnet:Supreme Commander. Jest tam podana wersja.

2.
Q: Patch mi się nie instaluje/nie sciąga
A: Jeśli masz polską wersję gry - spróbuj ściągnąć TEN plik. Podmień go z plikiem o tej samej nazwie znajdującym się w katalogu głównym gry.
Jeśli to nie pomoże, lub masz innojęzyczną wersję gry, pomoże tylko przeinstalka gry (choć w wersji angielskiej problem ten właściwie nie występuje)

3.
Q: Zamiast przycisków na dole GPGnetu (skarbnica, dołącz do gry) mam szare prostokąciki.
A: Ściągnij najnowsze patche od GPGnetu (przeloguj się, a jeśli to nie pomoże - przeinstaluj grę).

4.
Q: Ściągam i instaluje ten sam patch bez końca.
A: Sprawdź punkt 1.

5.
Q: Czekam całe wieki, aż GPGnet się uruchomi, a to nie następuje.
A: Spróbuj wyłączyć antywirusa lub firewalla. Jeśli korzystasz z innej przeglądarki internetowej niż Internet Explorer, możliwe, że będziesz ją musiał czasowo usunąć, aby przywrócić IE jako domyślną przeglądarkę.

Patche do gry

1.
Q: Jaką mam wersję?
A: Odpal grę. W menu głównym, w którymś w rogów jest podana wersja.

2.
Q: Patch mi się nie instaluje/nie ściąga/w połowie instalacji wyskakuję błąd
A: Jeśli masz polską wersję gry - spróbuj ściągnąć TEN plik. Podmień go z plikiem o tej samej nazwie znajdującym się w katalogu głównym gry.
Jeśli to nie pomoże, lub masz innojęzyczną wersję gry, pomoże tylko przeinstalka gry (choć w wersji angielskiej problem ten właściwie nie występuje)

3.
Q: Ściągam i instaluje ten sam patch bez końca.
A: Sprawdź punkt 2.

lalallala łopata psychopata lalalalala
Paper napisał/a:
"Scissors are overpowered. Rock is fine."
Ostatnio zmieniony przez Kris Dourel Nie 25 Sty, 2009 21:29, w całości zmieniany 5 razy  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi