Nick w GPGNet: Nie mam
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 19:35 Pytanie o badania
Mam takie pytanie. Czy te ulepszenia, jak już się je odblokuje, to przewijają się one przez wszystkie twoje gry? Czy może trzeba w każdej potyczce mozolnie, od początku wszystko badać?
_________________ Typ procesora Mobile DualCore Intel Merom, 2000 MHz (10 x 200)
Karta wideo NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
Karta sieciowa PLANET WL-8310 PCI Adapter
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 20:54
Ech... :d myślałem, że będzie tak pięknie... Ale czy przynajmniej się to szybko odblokowuje? Bo z tego co słyszałem, to walki są tak szybkie, że może w żadnej nie zdołam dojść do końca drzewka... Kto wie
_________________ Typ procesora Mobile DualCore Intel Merom, 2000 MHz (10 x 200)
Ostatnio zmieniony przez Pivmaster Pon 26 Lip, 2010 11:39, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 23:42
4 bunkry z pewnością... mój styl gry to raczej - mocno się zabunkrować, wypróbować wszystkiego na wszystkim, pooglądać grafikę, a potem wyparować przeciwnika technologicznie. Dopiero po kilku testach, nasycony różnorodnością, grafiką, innymi popierdółkami, mogę zacząć grać normalnie
Nick w GPGNet: reggirT
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 00:15
Pierwsza gra - rozwinięte drzewko do połowy.
Druga gra - drzewko rozwinięte na full.
Trzecia gra - jak w punkcie drugim.
Czwarta gra - jak w punkcie drugim.
Piąta gra...
Nudne by to było, Pivmasterze.
... ale można grać z takim "modem", w którym wszystkie technologie są odkryte.
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 11:38
Cytat:
Pierwsza gra - rozwinięte drzewko do połowy.
0.o to tutaj jednak łatwo można dojść do końca drzewka... Oglądając masę filmów na YT o SC2 przyuważyłem, że to drzewko takie jakieś małe jest... Więc jednak nudne by to było . Myślałem o czymś takim, że to drzewko mogłoby być co najmniej większe o dwa razy i można by było wybrać tylko jedną specjalizację, na przykład ziemię i tylko jedno rozgałęzienie, czyli nie można by było odblokować całej specjalizacji. Tak dla wizualizacji:
ulepszenie jakiejś jednostki
/\
...wcześniejsze ulepszenia
\/
ulepszenie radaru
Czyli jak wybierzesz ulepszenie radaru, to już nie możesz ulepszyć jakiejś jednostki i odwrotnie
przeciez tak wlasnie jest w niektorych przypadkach... tyle, ze za kazdym razem zaczynasz od nowa. Gdyby tak nie bylo powstalby duzo debelans, gdyz gracze, ktorzy juz odblokowali jechaliby tych, co dopiero zaczeli, mimo, ze ich poziom moglby byc podobny.
Nick w GPGNet: reggirT
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 19:53
Kurde, Mortis, daj coś napisać innym, w każdym temacie ciebie widzę...
Pivmaster, to rozwiązanie nie byłoby dobre. Ktoś wziąłby struktury, potem nuke i koniec zabawy...
Drzewko może i jest małe, ale w sumie cały ten system drzewek jest bardzo zróżnicowany.