Nick w GPGNet: ThePsychoStriker
Nazwa w steam: ThePsychoStriker
Wysłany: Sob 15 Maj, 2010 20:08
ozonex napisał/a:
nie gram, ale będę grał only UEF, czemu? bo jest najlepsze ;] z czym zresztą zgodzi się wiele osób na forum xD
Jest najlepsza?? bo co?? pewnie BO TAk...
Ja gram Serkami choć w podstawce masterowałem Cybran i ogólnie oni mieli najfajniejszych bohaterów(jakoś tak przyciągali i mozna było ich polubić nie tak jak u aeonów którzy cały czas pieprzyli o ,,Drodze,, a o UEF już nie wspomne bo zawsze wydawało mi sie ciotowskie ale to moje zdanie)a serki dla tego że są przearcysuperpotężni mają ogomne obrażenia i najnajnajfajniejksze expy(najbardziej lubie Asshwase bo 1-2 przelotów nad bazą przeciwnika i po bazie zostaje krater[,,Oczywistą oczywistością,, jest że nie bez ochrony T3 myśliwców] Yotha jest też mocy a po wybudowaniu Yolonny Oss można pisać GG.
P.S. Ufff ale sie rozpisałem.
Wysłany: Nie 16 Maj, 2010 10:50
ziom12PL napisał/a:
Ja gram najbardziej pro, mocną, najlepszą, najsilniejszą frakcją, która zwie się random
tekst jacka
durzaadam napisał/a:
Cytat:
oni mieli najfajniejszych bohaterów
ktorzy dawali + 50% do obrazen?
jak cos to nie w rozgrywce tylko w historii i nie bohaterow tylko postaci
a czy on napisał, że chodzi o rozgrywkę? Ja od razu uznałem, że chodzi mu o fabułę. Za to przyczepianie się do słówka "bohater" jest już kompletnym trollowaniem. ALE i tak to:
Ciasteczkowy napisał/a:
P.S. Ufff ale sie rozpisałem.
mnie rozwaliło... to teraz pare niezbyt składnie skleconych linijek to już jest rozpisanie się?
Nick w GPGNet: Gunder
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 18:55
Ciasteczkowy napisał/a:
Ja gram Serkami choć w podstawce masterowałem Cybran i ogólnie oni mieli najfajniejszych bohaterów(jakoś tak przyciągali i mozna było ich polubić nie tak jak u aeonów którzy cały czas pieprzyli o ,,Drodze,,
No cybranie pieprzyli cały czas o wyzwoleniu chociaż posiadali 1/3 planet o które toczyła się walka , a zniewoleni cybranie nie byli już ludźmi tylko kompami wiec po H*j im wolność jak nie mieli świadomości (moje zdanie )
Tak czy owak Aeonowie i Uef ( są praktycznie tak samo silni jak wszystkie strony "konflikctu" , ale te dwie rasy maja naj DESIGN):) rozku****ją ALL.
Skoro sa 3 strony konfliktu to oczywiste, ze jedna ze stron ma 1/3 planet, o ktore toczy sie walka
Cybranie sa zniewoleni, ale tu nie chodzi o swiadomosc tylko o wolna wole. Zreszta nawet gdyby, to i tak obowiazkiem pozostalych jest ich uwolnic.
Cybranie to ludzie z implantem, więc to nie są komputery, lecz Symbionty. Mają świadomość i wielką inteligencje, dlatego Imperium nie uznało ich wolności.Z pewnością wtedy populacja Cybran liczyła kilka miliardów i powstawały ich kolonie, więc naturalne jest, że któraś kolonia się upomni o niepodległość. Po uruchomieniu programu Lojalnościowego w implantach, poczuli się zdradzeni ci,u których program nie zadziałał.(według mojego zdania)