Nick w GPGNet: durzaadam
Wiek: 17 Dołączył: 05 Sty 2009 Posty: 423 Skąd: iran bierze uran?
Wysłany: Pią 11 Wrz, 2009 19:05
przeciez universe at war: earth assault wcale nie jest zla gra (oprucz konsolowej wersji) i w dodatku mozna zagrac PC vs konsola i jak pisza w instrukcji "udowodnic wyzszosc jednej platformy nad druga" i to jest cos
Wysłany: Sob 12 Wrz, 2009 00:45
np mi ale szkoda ze przez neta sie nie da (da sie ale na live'ie ludzie niegraja juz w to czy niemozna polaczenia nawiazac w ogóle zrabany ten windows live)
ale ogólnie gra jest fajna jak dla mnie
Wysłany: Czw 19 Lis, 2009 10:34
ja lubie ogarniac gry na padzie i z mila checia sprobowalbym zagrac w supcoma w wersji konsolowej pomimo ogolnej krytyki:) ogolnie w kazda gre ktora da sie skompatybilizowac z padem gram na tymze urzadzeniu... a co do endwar to nabylem gre i gra z kompem jest ekscytujaca, jednak w multi praktycznie nie pogracie. raz siedzialem 2h lobby i tylko raz odkad posiadam owa gre zagralem multi... oczywiscie dlatego ze nikogo praktycznie nie ma w lobby
[ Dodano: 19 Lis 2009 10:35 ]
ogolnie stwiersdzam ze moj post jest bez sensu ale wierze ze ci madrzejsi wiedza o co mi chodzilo
[ Dodano: 19 Lis 2009 10:36 ]
i jeszcze sie przejezyczylem...
Nick w GPGNet: Drangire
Nazwa w steam: Drangire Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 22 Kwi 2009 Posty: 393 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 16:41
Chodziło raczej, że temat pady w konsolach został rozwałkowany jak ciasto, do grubości jednego milimetra, na tym, i innych forach... po za tym, temat z SC1 na konsole jest jakby... niedzisiejszy
Nick w GPGNet: "Nie mam"
Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 02:17
Mam konsolę, ale na szczęscie (i nie szczęście mi padła), nie wydałem tych 200 zł. I dobrze. Dużo bym się padem zamachał, a tak około 100 zł na średnią. I jeszcze bulić za xbox live za średni multi. W strategie gra się nawet fajnie. Najgorzej jest w fps'ach.
Ale da się przyzwyczaić, no można mysze jeszcze do x'a podłączyć i klawe, żeby sie lepiej grało, ale za 800 zł.... xd.