Nick w GPGNet: B_H
Nazwa w steam: Brudny Harry Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 10 Lip 2009 Posty: 150 Skąd: Imielin
Wysłany: Wto 25 Sie, 2009 11:47 problemy z GPG
mam problem z GPG net wiec gdy wlaczam pierwszy raz i daje "dalacz do zdefiniowanej gry" to NIC tam nie ma dopiero gdy wylacze i wlacze GPG (tak ze trzy razy) dopiero wtedy pojawiaja sie mozliwe gry. Czym to moze byc spowodowane??
Klan: TFU
Nazwa w steam: deldrin666 Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 608 Skąd: Tychy
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 11:22
1. Tak
2. Tak, możesz tez zrobić taki myk jak nie chce Ci się podstawki instalować.
Otwierasz notatnik, klikasz "zapisz jako..."
Wpisujesz w nazwie pliku "Supreme Commander.exe"
"Zapisz jako typ:" : "Wszystkie pliki" wrzuć do do jakiegoś folderu gdzie łatwo to znaleźć np. pulpit albo C:\
Otwierasz GPG
Klikasz cośtam wykryj gry, szukasz SC wskazujesz miejsce gdzie jest to pseudo exe, GPG prosi o CDkey, wpisujesz go i prosze! Masz zarejestrowanego SC na swoim koncie GPG
Nick w GPGNet: Nie mam
Wiek: 20 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 18 Skąd: Innego wymiaru
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 11:34
Tak,tyle że teraz nie moge nawet gpg wlaczyc,jakis błąd mimo ze przed momentem działało! co za szit pisze ze nie znaleziono gpg cos tam.A przed chwila siedzialem na gpg.Nawet skrot z pulpitu mi zniknął.A chcialem wyprobowac ten sposob Deldrinova.
[ Dodano: 24 Lut 2010 11:38 ]
Dobra zainstalowałem gpg zara sprawdze to
[ Dodano: 24 Lut 2010 11:43 ]
A nie zarządzaj grami deldrinov?
Nick w GPGNet: Nie mam
Wiek: 20 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 18 Skąd: Innego wymiaru
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 11:49
Zarazdzaj grami----->
pozniej jest pelno jakis gier w tabeli nie wiadomo co wybrac jakies TA i inne gry,pozniej komende w lini polecen trzeba wybrac.Jednym slowem kupa.
[ Dodano: 24 Lut 2010 11:51 ]
ok wyskoczylo okienko ze chce klucz.bo niby do mojego konto nie jest zaden przypisany.rozumiem,ze mam wpisac ten z podstawki teraz?
[ Dodano: 24 Lut 2010 11:59 ]
Krew mnie zaleje zaraz.Caly czas wyskakuje mi okienko zeby podac key a kiedypodaje pisze ze nie istnieje.
[ Dodano: 24 Lut 2010 12:00 ]
Kur** wydalem juz 160 zl na 4 oryginaly zeby grac na gpg a tu takie gowna.Nie jest to moja 1 gra ktora rejestruje na neta ale takiego pokreconego systemu jeszcze nie widzialem
[ Dodano: 24 Lut 2010 12:04 ]
Dobra znalazlemten folder w zarzadzaj grami.Teraz co wpisac w okienko argumenty listy polecen
[ Dodano: 24 Lut 2010 12:54 ]
Dobra zainstalowalem fa zarejestrowalem.Zainstalowalem supcoma zarejestrowalem.Po sciagnieciu ton patchy musialem restart komputerowi zrobic.Jak klikam na skrot od gpg na pulpicie to wlacza mi sie instalacja tego programu No wiec wlaczam fa i klikam gpg w menu.GpG sie wlacza loguje sie najpierw do fa to pisze ze konto jest juz zalogowane.No iwec wybieram z listy sup coma podstawe.Loguje sie,sciaga mi malego patcha instaluje jest 100 i wszystko sie wylacza.I tak w kolko ten sam patch.
Ludzie,ja chce tylko zarejestrowac 2 gry
[ Dodano: 24 Lut 2010 13:05 ]
Boze...teraz nawet gpg nie moge wlaczyc
Przed chwila zaplacilem za te gry,a za chwile poleca na smietnik
[ Dodano: 24 Lut 2010 13:09 ]
Klikam na skrot GPG na pulpicie i wyskakuje gpgnet:supcom has encountered a problem and needs to close.Przepraszamy za kłopoty.I wyslac nie wyslac pieprzonego raportu.
[ Dodano: 24 Lut 2010 13:10 ]
Ludzie,oplaca sie ten caly szhit od nowa instalowac...?
[ Dodano: 24 Lut 2010 13:15 ]
Podajcie linka do najnowszego gpg...ostatni raz pruboje
Nick w GPGNet: Tocon
Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 21:01
Mam problem z dołączeniem się do jakiejkolwiek gry(czy to zdefiniowana czy to rankingowa)jak uruchamiam GPG automatycznie ściąga mi Patche do GPG i do gry, po skończeniu chcę dołączyć do gry naciskam na pasek na dole wybieram mapę i frakcje. Gdy gra zostaje znaleziona pojawia się na GPG napis że zaraz zostanę podłączony do gry, pokazuję się czarny ekran... po czym wyrzuca mnie do czatu z napisem "Wyszedłeś z gry rankingowej". Grę jak i GPG reinstalowałem już kilka(naście) razy nadal jest ten sam problem, wcześniej gra działała bardzo dobrze. Zainstalowaną mam tylko FA.
Nick w GPGNet: NIe mam
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 10:44
jak radio ta wątpię że taka prędkości ale to może być sieć wi-fi ? ostatnio coś takiego netia robiła w każdym bądź razie, spróbuj to skonfigurować na wszelkie sposoby a i sprawdź czy zapora windowsa ci tego nie blokuje programu
_________________ parametry mojego "złoma"
procek AMD Phenom II x4 965 3,4 ghz
4gb ramu ddr3 1600mhz
amd hd 5850